Kolonie – dzień 6

Kolejny, wspólny dzień pełen przygód i dobrych wrażeń! 🚣‍♂️🌞

Już o 6.30 wyruszyliśmy na spływ kajakowy, a to był początek naszych niezapomnianych przygód! Dla wielu uczestników był to pierwszy raz na kajakach, co tylko wzmocniło ekscytację i radość z tego wyjątkowego dnia. Czuć było w powietrzu nadzieję na nowe doświadczenia i emocje, których mieliśmy dostatek.

Podczas naszej kajakowej wyprawy towarzyszyły nam łabędziowe rodziny kaczek, a bociany dumnie prezentowały swoją elegancję z lotu ptaka. Nie zabrakło także koni i krów, które przyglądały nam się z ciekawością z brzegów rzeki. Widoki były zachwycające, a rzeka tak czysta, że mogliśmy podziwiać jej dno i obserwować całe wodne życie, które ukrywa się pod powierzchnią.

13-kilometrowy spływ kajakowy był jednocześnie wyzwaniem i okazją do wspaniałej zabawy. Kiedy wszyscy dotarliśmy na metę, pełni entuzjazmu i zmęczenia, zostaliśmy nagrodzeni gromkimi brawami za naszą dzielność i determinację! 🎉 (Zobaczcie mapkę na zdjęciu, która pokazuje naszą trasę.)

Tymczasem młodsza grupa miała swoje własne przygody, uczestnicząc w zajęciach sportowych oraz udając się na wycieczkę do 300-letniego zamku i holenderskiego młyna. Ich dzień również był pełen uśmiechów i pozytywnej energii.

Dziękujemy serdecznie naszym Darczyńcom, którzy umożliwili nam przeżycie tego niezwykłego dnia! Wasza hojność i wsparcie sprawiły, że nasze marzenia stały się rzeczywistością. Jesteśmy Wam niezmiernie wdzięczni za to, że pozwoliliście nam odkryć nowe pasje i poznawać świat na kajakowej fali przygód.