KONKURS „Moc POCIECHY i Przyjaci贸艂”! 馃挒

Rozpoczynamy wyj膮tkowy konkurs dla 艣wietlic opieku艅czych, zatytu艂owany „Moc POCIECHY i Przyjaci贸艂”!

Serdecznie zapraszamy 艣wietlice 艣rodowiskowe z ca艂ej Polski do wzi臋cia udzia艂u w konkursie „Moc POCIECHY i Przyjaci贸艂”! Celem konkursu jest zach臋cenie Dzieci i M艂odzie偶y do refleksji nad wp艂ywem Fundacji POCIECHA oraz jej sponsor贸w na 偶ycie najm艂odszych. Fundatorem wyj膮tkowych nagr贸d jest firma Amazon, kt贸ra przygotowa艂a 3 zestawy konsoli PlayStation 4 wraz z padami i zestawem gier!

Cel konkursu: Zach臋cenie dzieci i m艂odzie偶y do refleksji nad rol膮 Fundacji POCIECHA i jej sponsor贸w w 偶yciu podopiecznych 艣wietlic opieku艅czych; promowanie warto艣ci Fundacji oraz pokazanie, jak wsparcie organizacji i sponsor贸w mo偶e zmienia膰 偶ycie.

Forma pracy: Zesp贸艂 (艣wietlica) musi przygotowa膰 projekt przedstawiaj膮cy wp艂yw POCIECHY i Przyjaci贸艂 na ich 偶ycie. Forma projektu jest dowolna – plakat, prezentacja multimedialna, fotoreporta偶, komiks czy te偶 inna forma artystyczna.

Opis projektu: Do pracy musi by膰 do艂膮czony kr贸tki opis (maksymalnie 500 s艂贸w), w kt贸rym Dzieci opowiedz膮, jak POCIECHA i Przyjaciele wp艂ywaj膮 na ich 偶ycie, jakie korzy艣ci przynosz膮, a tak偶e jakie zmiany w swoim 偶yciu zaobserwowali podopieczni 艣wietlic.

Nagroda:聽Konsola PS4 z dwoma padami i grami. Dla najlepszej pracy – PS4 Star Wars (edycja limitowana). Nagrodzone b臋d膮 trzy najlepsze projekty.

Termin nadsy艂ania prac:28.06.2024r.

Og艂oszenie wynik贸w:聽1.07.2024
Wysy艂ka nagr贸d:聽2.07.2024

Zapraszamy wi臋c serdecznie do udzia艂u w konkursie! Z niecierpliwo艣ci膮 czekamy na Wasze inspiruj膮ce projekty. 馃槏