Artyku艂y Fundacji POCIECHA w magazynie 馃槏

Niezmiernie mi艂o nam poinformowa膰, 偶e nasza Pani Prezes Asia Pieszka zadebiutowa艂a na 艂amach dw贸ch magazyn贸w: 艢wiat Przedszkolaka i 艢wiat Pierwszoklasisty! Zapraszamy do przeczytania artyku艂贸w.

Rozpocz臋艂o si臋 lato, czyli czas bardzo wakacyjny, ciep艂y i pe艂en przyg贸d. W letnich numerach magazyn贸w 艢wiat Przedszkolaka i 艢wiat Pierwszoklasisty mo偶ecie przeczyta膰 artyku艂y naszej Pani Prezes na temat sp臋dzania czasu z Dzieckiem, do czego serdecznie zach臋camy! Jako wieloletnia pracowniczka Fundacji, a prywatnie mama 7-latka, Asia o wychowaniu Dzieci wie wiele. Swoimi przemy艣leniami i radami dzieli si臋 w艂a艣nie w tych artyku艂ach.

Pierwszy artyku艂 nosi tytu艂: „Inwestycja w Dzieci艅stwo. Jak tworzy膰 niezapomniane chwile z Dzieckiem?” (strony 14-16).

Drugi natomiast t艂umaczy „Jak zachowa膰 balans mi臋dzy struktur膮 a swobod膮 w wychowaniu Dziecka?” (strony 14-16).

Je艣li nie przepadacie za czytaniem gazet w internecie, zach臋camy gor膮co do zakupu gazetek w formie papierowej. Przy okazji zapewniamy, 偶e to pierwsze artyku艂y, ale z pewno艣ci膮 nie ostatnie!