Darmowy​ ​Program​ ​PIT​ ​dostarcza​ ​Instytut​ ​Wsparcia Organizacji​ ​Pozarządowych​ ​w​ ​ramach​ ​projektu​ ​PITax.pl​ ​dla​ ​OPP.

Akcja „Bez Ciebie nie będzie prezentów w tym roku”

Akcja „Bez Ciebie nie będzie prezentów w tym roku” zwraca uwagę na potrzeby dzieci z trudnych środowisk, które w okresie około noworocznym, jak większość ich rówieśników, oczekuje na swój wymarzony prezent. Rządowy program 500+ zmienił pozytywnie życie wielu polskich rodzin, ale wciąż są domy borykające się np. z niewydolnością rodziców czy problemem alkoholowym, w których dzieci są pozostawione same sobie. Razem z nami pomóż im i spraw wymarzony grudniowy upominek!

Razem możemy sprawić, że w sercach dzieci z trudnych środowisk pojawi się radość i nadzieja. WEJDŹ NA fundacjapociecha.pl/prezenty i ufunduj prezent dla dziecka ze świetlicy środowiskowej: w Gdańsku, Wrocławiu lub Opolu. Dzięki temu przekona się, że ktoś o nim pamięta!

Możesz też dokonać wpłaty bezpośrednio na konto Fundacji Pociecha w Banku Pekao SA:
15 1240 1994 1111 0010 4697 5666
z dopiskiem: „darowizna na prezent”.

Więcej na temat akcji:
Sławomira Wojtyś, specjalistka ds. marketingu i fundraisingu
e-mail: swojtys@fundacjapociecha.pl, tel. 730 988 784

W imieniu naszych podopiecznych dziękujemy za okazane serce!

Zapisz się do Newslettera

Wyrażam zgodę na przechowywanie i przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację Pomocy Dzieciom POCIECHA, Wrocław 50-320, Przysługuje mi prawo dostępu do moich danych osobowych oraz ich edytowania lub usunięcia.