Nr konta bankowego: 15 1240 1994 1111 0010 4697 5666

Podziękowanie za wsparcie dla „Misia”

Opublikowano w: akcja „Dawanie jest radością”, Świetlica Środowiskowa „Miś” we Wrocławiu
Tags:

AmRest to szlachetny sponsor Świetlicy Środowiskowej „Miś” we Wrocławiu. Ostatnio dzieci ze świetlicy wraz ze Sławomirą Wojtyś z Fundacji Pociecha złożyły wizytę pracownikom firmy.

Firma AmRest przekazała dzieciom już m.in. dary w ramach naszej akcji „Dawanie jest radością” (odzież, obuwie, słodycze, maskotki), zapewniła wycieczkę po Wrocławiu z przewodnikiem, ufundowała bezpłatne zajęcia z języka włoskiego, zajęcia sportowe z taekwondo czy wyprawę do interaktywnego muzeum wody – wrocławskiego Hydropolis.

– Spotkanie przebiegło w bardzo miłej atmosferze – relacjonuje Sławomira Wojtyś. – Dzieci przygotowały dla pracowników firmy laurki oraz własnoręcznie wykonane mydła zapachowe. Ponadto przekazaliśmy pracownikom dyplom z podziękowaniem dla firmy AmRest.

Na przygotowanych przez dzieci laurkach czytamy m.in. „Nigdy was nie zapomnimy i wspaniale kojarzymy. Firma AmRest nas rozpieszcza I jak zawsze jest najlepsza!”. Dziękujemy za dotychczasową, owocną współpracę!