Współpraca z firmami

Home / Współpraca z firmami
Pomogli nam

Firmy, instytucje i organizacje

Trzecia kampania „Powrót do szkoły” (2017)

Plecaki dzieci znów zapełniły się potrzebnymi przyborami szkolnymi, a na ich twarzach pojawił się uśmiech wdzięczności za przekazane dary, które pomogły z optymizmem rozpocząć nowy rok nauki! Dziękujemy wszystkim, którzy wsparli trzecią edycję naszej kampanii charytatywnej „Powrót do szkoły”. Dziękujemy poniższym firmom, organizacjom i mediom:

Clear channel
Reklama tęczowa
LUZ radio
Forum
Konkret
Grafito

Druga kampania „Dawanie jest radością” (2016)

Dziękujemy wszystkim, którzy wsparli drugą edycję kampanii charytatywnej „Dawanie jest radością”! To wiele osób, firm i organizacji o wielkich sercach. W ramach kampanii dzięki darczyńcom ufundowaliśmy tradycyjne grudniowe prezenty dla dzieci z trudnych środowisk z Wrocławia, Opola i Gdańska. Firmy i organizacje, które wsparły akcję „Dawanie jest radością” w 2016 roku:

max
eactive
bauer
cityb
clear
teczowa
profil
Moda na zdrowie

Dodatkowo:

• Instytut Francuski w Polsce
  • Klub Honorowych Dawców Krwi przy Centrum Szkolenia Wojsk Inżynieryjnych i Chemicznych we Wrocławiu

Druga kampania „Powrót do szkoły” (2016)

Od 4 sierpnia do 17 września po raz drugi prowadziliśmy kampanię charytatywną, której celem było ufundowanie wyprawek szkolnych dla ubogich dzieci z trudnych środowisk. Zrealizowanie kampanii „Powrót do szkoły” było możliwe dzięki m.in. poniższym firmom, które wsparły jej promocję i dotarcie do wielu osób, w tym darczyńców, lub przekazały dary rzeczowe. Dzięki temu dzieci ze świetlic środowiskowych we Wrocławiu, Opolu i Gdańsku rozpoczęły rok szkolny z pełnymi plecakami. Dziękujemy!
Firmy, które wsparły naszą akcję „Powrót do szkoły” (druga edycja):

Brandgarden
Eactive
Clearchannel
Rossmann
Raiffeisen
Gazeta wyborcza
Moda na zdrowie
Radio LUZ

Pierwsza kampania „Dawanie jest radością” (2015)

Serdecznie dziękujemy wszystkim firmom, które wsparły nas w realizacji kampanii „Dawanie jest radością”. W ramach tej akcji ufundowaliśmy tradycyjne grudniowe prezenty dla 61 dzieci z Wrocławia, Opola, Lidzbarka Warmińskiego i Gdańska. Dziękujemy sponsorom, którzy przekazali dary rzeczowe m.in. książki, filmy DVD, odzież, buty, a także żywność (ciastka, soki, płatki śniadaniowe, mleko, bakalie i inne smakołyki). Szczególne podziękowania dla firm, które zaangażowały się po raz kolejny. Dziękujemy!
Firmy, które wsparły akcję „Dawanie jest radością”:

Max arpp
Bauer
AmRest
Rossmann
Clear Channel
Gazeta wyborcza
Bioekonatura
Yoga

Dodatkowo:

• Bikyasa Joga, Karolina Piróg
  • Klub Seniora przy RO Klecina

Pierwsza kampania „Powrót do szkoły” (2015)

17 sierpnia–17 września 2015 roku prowadziliśmy akcję „Powrót do szkoły”. Dzięki hojności darczyńców zebraliśmy 6 730 zł, co pozwoliło na zakup wyprawek szkolnych dla 45 dzieci z Wrocławia i Opola. Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli wyposażyć uczennice i uczniów w nowe plecaki, ubiór czy przybory szkolne!
Realizacja akcji „Powrót do szkoły” była możliwa dzięki wsparciu firm, które pro bono m.in. przygotowały kreację graficzną kampanii, udostępniły powierzchnię reklamową na swoich nośnikach, rozpowszechniły informację o akcji wśród swoich klientów.
W imieniu swoim i obdarowanych dzieci z serca dziękujemy, że byliście z nami!
Firmy, które wsparły akcję „Powrót do szkoły”:

Brandgarden
Clear Channel
Gazeta
Allecco
Bio Strefa
Bioekonatura
Familie
Goniec
Kuznia
Anna Szewczyk

Specjalista ds. Fundraisingu

Chętnie pomogę i odpowiem na wszystkie pytania.
Zapraszam do kontaktu!