Nr konta bankowego: 15 1240 1994 1111 0010 4697 5666

Z Warszawy do Wrocławia i Opola z firmą Papas Cars

Opublikowano w: Świetlica Środowiskowa „Garaż” w Opolu, Świetlica Środowiskowa „Miś” we Wrocławiu
Tags:

Od firmy Sollers Consulting sp. z o.o. otrzymaliśmy ostatnio nowe meble, które trafiły m.in. do dwóch świetlic środowiskowych, którym pomagamy. Profesjonalny transport mebli zapewniła firma Papas Cars.

Dzięki pracownikom firmy transportowej meble trafiły z Warszawy do Wrocławia i Opola.

– Dziękujemy pracownikom Papas Cars, panom Rafałowi Sienkiewiczowi, Szymonowi Krajewskiemu, Łukaszowi Opałce, Mateuszowi Górnikowi, Maciejowi Izdebskiemu oraz Marcinowi Boguckiemu, którzy meble załadowali, przewieźli oraz wyładowali we Wrocławiu i Opolu – mówi Sławomira Wojtyś z Fundacji Pociecha. – W tę pracę włożyli dużo serca i zaangażowania, poświęcając dwa dni swojej pracy. Mimo różnych drobnych przeciwności losu z twarzy panów nie schodził uśmiech i do późnych godzin wieczornych pomagali nam w rozładunku. Serdecznie dziękujemy!

Dzieci cieszą się już m.in. z nowych krzeseł do stanowisk komputerowych czy nowych regałów, na których ułożone są łatwo dostępne w ten sposób książki czy gry.

Do dwóch świetlic środowiskowych, którym pomagamy, a także jednego z pomieszczeń w biurze naszej fundacji trafiło w sumie ponad 100 sztuk mebli.