fbpx
Darmowy​ ​Program​ ​PIT​ ​dostarcza​ ​Instytut​ ​Wsparcia Organizacji​ ​Pozarządowych​ ​w​ ​ramach​ ​projektu​ ​PITax.pl​ ​dla​ ​OPP.

Moc radości z okazji Dnia Dziecka

Opublikowano w: Świetlica Środowiskowa „Garaż” w Opolu, Świetlica Środowiskowa „Grodzisko” w Gdańsku, Świetlica Środowiskowa „Miś” we Wrocławiu
Tags:

Dzięki sponsorom do podopiecznych świetlic środowiskowych w Gdańsku, Wrocławiu i Opolu z okazji Dnia Dziecka trafiło wiele „słodkich” prezentów, m.in. wyjście do lodziarni.

Dwóch anonimowych sponsorów zapewniło dzieciom upominki – słodycze oraz bony na zakup lodów w lodziarni Grycan. Najmłodsi przeżyli wspaniały dzień, nie tylko pałaszując obfite puchary lodów, ale także spędzając mile czas ze sobą nawzajem i wychowawczyniami. W Gdańsku np. poszli do kina oraz bawili się na placu zabaw i przy fontannie.

Ponadto firma Amrest przeprowadziła wśród swoich pracowników zbiórkę ubrań dziecięcych, które także zostały przekazane najmłodszym.

Dziękujemy sponsorom za sprawienie radości dzieciom!