3 sposoby, jak „zamienić pączka na ciepły posiłek” u siebie w firmie

Jesteś prezesem/pracownikiem firmy i chciałbyś wesprzeć akcję „Zamień pączka na ciepły posiłek”, ale nie wiesz jak? Myślisz o zaangażowaniu współpracowników, lecz brakuje Ci pomysłu? Przychodzimy z pomocą!

Jeśli odpowiedziałeś „TAK” na powyższe pytania, to ten artykuł jest właśnie dla Ciebie. Przedstawiamy Ci trzy sposoby na zaangażowanie swojej firmy i pracowników w naszą coroczną akcję „Zamień pączka na ciepły posiłek”. Pamiętaj, że dobro wraca, a wirtualny pączek ani trochę nie tuczy! Dla dziecka jest to natomiast pełnowartościowy, pożywny tak bardzo potrzebny posiłek, który daje mu poczucie stabilizacji i zaopiekowania.

Jak zaangażować swoją firmę:

1. Możesz wykonać przelew bezpośrednio na konto Fundacji POCIECHA w Banku Pekao SA z dopiskiem CIEPŁY POSIŁEK (nr konta: 15 1240 1994 1111 0010 4697 5666) zamiast kupna pączków dla pracowników. Oczywiście zawsze można zrobić i to, i to 😉

2. Możliwe jest też kupno wirtualnego pączka na naszej stronie internetowej – Wspieram – Fundacja Pociecha lub wpłata na Zrzutka.pl. Chyba najłatwiejsza, a jakże skuteczna droga!

3. Załóż skarbonkę na naszej zrzutce i zachęć swoich pracowników do wpłacania. By wprowadzić gen rywalizacji polecamy zrobić konkurs na największego wirtualnego „pączkożercę”. Pracownicy przy wpłacie na skarbonkę dodają nazwę zespołu, a wygrywa ten, który “zjadł” najwięcej wirtualnych pączków. Co będzie nagrodą dla zwycięzców, zależy już tylko od Twojej wyobraźni! 🙂